Veel Gestelde Vragen
 1. Wie je bent en waar u zich bevindt?
  Wij zijn C2A Enterprise, in Quito, Ecuador geregistreerd. We hebben allebei Producenten en exporteurs van verschillende soorten sieraden en kunstnijverheid. Wij verzenden artikelen wereldwijd van onze distributeur centra in Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne.
 2. Welke is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode en variëren gewoonlijk ongeveer 10-25 dagen voor aangetekende post en 5-10 dagen voor express mail.
 3. Waarom de prijzen zo laag zijn?
  Wij zijn producenten van voorwerpen en ook werken we rechtstreeks met de inheemse ambachtslieden. We kunnen de prijzen aanzienlijk blijven laag als gevolg van dit feit en ook door het grote volume van de verkopen. Onze belangrijkste markt is groothandel met resellers die permanent kopen van onze producten. We hebben veel terugkerende klanten met inbegrip van degenen die onze dienst gebruiken tijdens de jaren. Hoewel het maakt niet uit als je gewoon een item te kopen, moet u de beste service van onze kant espect.
 4. Is de levering veilig? Is er tracking beschikbaar?
  Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weten we hoe je de dingen op de beste manier te houden, met inbegrip van veilige verpakking en de rest. We hebben altijd bestellingen te verzenden binnen 1-2 werkdagen sinds de ontvangst van de betaling. Voor verzending van uw keuze maken wij gebruik van gecertificeerde mail of EMS. EMS is het verstrekken bijhouden voor alle landen, levertijd voor de VS 5-7 dagen alleen, voor andere landen EMS schip binnen 5-10 dagen. Aangetekende post langer duren, het bieden tracking voor bepaalde landen, waaronder de VS (tracking door USPS), Spanje, Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en vele anderen.
  Wij doen garantie ontvangst van items of volledige terugbetaling (inclusief verzendkosten). Voor gecertificeerde luchtpost onze standart datum - limiet is 55 dagen sinds de betaling datum, terwijl vertragingen groter dan 30 dagen zijn niet gebruikelijk.
 5. Welke betaalmethode accepteert u?
  Wij accepteren paypal (u kunt betalen met paypal gebruik van uw creditcard of bankpas), ook u kunt ons betalen via bankoverschrijving naar onze bankrekening in Europa of bankrekening in Ecuador, kunt u ons Western Union of Moneygram ook sturen. Wij kunnen cheques uit de VS en (controle moet worden van Amerikaanse bank en in Amerikaanse dollars). Als u liever een andere betaalmethode, stuur ons bericht en we zullen zien wat we kunnen doen.
 6. Kunt u ons de factuur?
  Ja, op verzoek kunnen wij hechten factuur naar uw bestelling.
 7. Hoe kan ik contact met u opnemen?
  U kunt gebruik maken van de volgende manieren:
  E-mail/contactformulier op onze website: klik hier
  Telefoonnummer: +593 985166689
  Postadres: C2A Enterprise, casilla 17-23-12, Sangolqui, Pichincha, Ecuador