Gebruiksvoorwaarden
  1. De prijzen worden gegeven zonder verzendkosten prijs.
    U kunt het verschepen prijzen te zien binnen winkelwagen.
  2. We verkoop producten door eenheden en in de groothandel. Wij geven een korting van 3 % als de prijs van de bestelling is meer dan €100, geven wij een korting van 5 % als de prijs van de order is meer dan €500, korting van 7 % toe te passen als uw bestelling is meer dan €1000. Als je gaat om massa-orders voor enkele duizenden maken €€ of meer, neem dan contact met ons op voor speciale prijzen en transport oplossingen.
  3. Wij werken op prepaid basis. Wij accepteren Paypal, Western Union, Moneygram, overschrijvingen. Contacteer ons als u een andere betalingsoptie voorkeur.
  4. Wij sturen artikelen binnen 1-2 werkdagen, omdat wij betaling ontvangen. Wij melden onze klanten over elke stap die we doen.
  5. Wij geven garantie dat u uw bestelling of volledige terugbetaling inclusief verzendkosten ontvangen. Date - grens voor aangetekende post is 55 dagen sinds de betaling datum. Wij eisen van onze klanten om ons briefje als je niet ontvangt bestelling binnen 1 maand tot onderzoek te starten met post. Als u snelle verzending binnen enkele of meerdere dagen, voel je vrij om express verzending optie (EMS) te gebruiken.
  6. U bent vrij om iets te doen met de gekochte zaken (bijvoorbeeld, kunt u ze gebruiken of doorverkopen).